2010. április 4., vasárnap

..ha az élet citrommal kínál,,próbálj belőle limonádét csinálni..

Éreztétek mát úgy,hogy nem tudjátok hova tartoztok?Egyszerűen mikor úgy érzed hogy vagy valahol..megszülettél.de nem tudod innen hova tovább.
"..senki nem kérdezte akarsz-e megszületni.és a távozásról is más fog dönteni..de a közte lévő idő a te kezedbe van..ne hagyd veszendőbe menni.."
Saját példa alapján..(..)...éled a kis életed..és próbálod azokat a dolgokat csinálni amiket szeretsz..amiket muszály,de valami mindig megzavar..
Egyszer jön egy kis apróság...amit úgy érzed ha nem figyelsz rá elsiklik melletted..egy darabig úgy érzed..ezt is megoldottad azzal h nem figyelsz rá...próbálod élni tovább a kis életed..és megint jön valami olyan ami letörli az arcodról a mosolyt.Mert általában az ember mosolyog még ha nem is mindig ezt érzi belül..
"...hazugság az egész életünk,hisz akkor is sírunk ha nevetünk.."
És amikor már ott vagy h minden oldalról meg minden honnan csak a baj ér..nem tudod mit tegyél..hát igen,valahol úgy érzed nem megy nem bírod tovább csinálni..de muszály..muszály..nagyon kell akarni..és nagyon kell tudni a barátokra támaszkodni segítséget kérni.Vannak olyan dolgok amiket soha nem fogsz tudni megváltoztatni elfelejteni akárhogy is szeretnéd..ezekkel megkell tanulni együtt élni..
Vannak olyan pillanataok is mikor mások olyat tesznek néha akaratukon kívül is ami neked nagyon fáj..ilyenkor elkap a bosszú,pedig higgadtnak kellene lenni..ez az csak kellene..
"...Életemben először kóstoltam bele abba, amit bosszúállásnak hívnak. Eleinte olyan íze volt, mint valami erős, zamatos bornak. Utóíze azonban undorító, fémes, poshadt, mintha mérget ittam volna..."

2 megjegyzés:

Képek

Képek
Tudatmódosult állapotok..

Phobia.o.O

Skizofrénia tünetei..