2010. április 17., szombat

.kemény idők..

..kemény időket élünk és a jótol is félünk..(..)...Felkelünk reggel,és mit látunk?Ha csak bele nézünk az ujságba már akkor csak azt látjuk h mekora "horror ez a világ". Szemünk egyből megakad azokon h mennyi szörnyűség történik...csak azt látjuk hogy valakit megöltek,valaki meghalt,valaki börtönbe kerül,és a legszörnyűbb h mellettük ott van az apróbetűsbe h kisgyerekek nézik ezeket végig..szemük előtt pereg le ahogy szeretteik megölik megverik egymást..és segítséget sem tudnak kérni.Életük abban a pillanatban eldől.hisz soha nem tudják feledni amit láttak amiket átéltek.
Ha bekapcsoljuk a Tvt ott is semmi mást nem látunk csak ugyanezeket.Az utcára kilépve talán még félünk is néha ..mert nemtudni mi vár ránk.
Az emberek rég elrontották,szar lett a világ, a sok milliomos köcsög ott csücsül a villájába és ló fa*zt sem csinált,és ott vannak azok az emberek akik 3-4 akár több gyereket nevelnek és alig bírnak megélni a kis fizetésükből amiért minden áldott nap megszenvednek.
Vannak olyan országok ahol az emberek a gyerekek ÉHENHALNAK.És értük mért nem tesz senki semmit?Ha jó dolog történik akkor minden ember előre lép és az első akar lenni,de ha valaki bajban van akkor elmenekül visszavonul..nem érdekli az hogy másoknak szükségük van a segitségre.Nem biztos hogy pont pénz kellene ..néha csak egy ember aki ha eelsünk az utcán nem kinevet ha nem odajön és felsegít,aki megkérdezi h mi bánt ha könny lepi el arcunkat.
Azt hisszük hogy ha elbújunk,nevetünk,nem törődünk a gondokkal akkor jobb lesz minden megoldódik..de nem!Ha mindennap mindenki csak egy emberen segíteni akár már akkor jobb lehetne.
Kinek nem szakad meg a szíve ha azt látja a Tvben h kisgyerekek a földön koszsosan fetrengenek és nem azért mert "lusták dolgozni" hanem mert nincs lehetőség.
Sok ember akinek annyi pénze van mint a szemét nem tudja már hova tegye.mért nem segít?
Kórházak...némelyik kórházban nemtudnak gyógyítani mert nincsenek meg a szükséges gépek..erre persze nincs pénze se az államnak senkinek..de arra igen hogy ilyen műsort meg olyan műsort csináljanak.meg utazgassanak.Sok emer és kisgyerek pedig ott halnak meg a korházba mert nincs mivel és nemtudják megmenteni az életét.
Ha feltűnik egy ember a Tvben,ha csak egyszer is..vagy valami miatt bejut..és történik vele valami vagy ne adj Isten meghalnak,egy egséz ország gyászolja,de mért?Hisz nem is ismerik,azt sem tudják ki ő.De ha meghal el egyszerű ember,még talán kiis nevetik.
Ennyit érne a pénz,a gazdagság?Hát én akkor inkább nem kérnék belől




Ha valaki szeretne és tud segíteni a beteggyerekeken akkor http://www.gyerm91.hu/ oldalon megteheti.Minden információ megtalálható.






4 megjegyzés:

  1. abszolut osztom a váleményed,a téma kapcsán csak annyit,hogy valahol az emberiség baszta el..csak nemtudni mikor kezdődött ez a romlás...És ami a legijesztőbb az egészbe,hogy ez már csak rosszabb lehet?!

    VálaszTörlés
  2. Hátha így halad akkor csak rosszabb lesz,de ahogy írtam ha az emberek néha vennék a fáradságot és segítenének egymáson már nem itt tartanánk.

    VálaszTörlés
  3. Ezek??ha valaki ott halna meg mellettük az sem érdekelnéé őket..mindenki csak éli a saját kis világát és szarik a másika.. ennyi most a világ...

    VálaszTörlés
  4. ez igy van:S És talán nem is lesz jobb soha:/

    VálaszTörlés

Képek

Képek
Tudatmódosult állapotok..

Phobia.o.O

Skizofrénia tünetei..